Un designer știe cât de importantă este
comunicarea vizuală.
Grafic design-ul e un proces creativ ce combină arta si tehnologia pentru a comunica idei. Un designer lucreaza cu o varietate de elemente de comunicare pentru a transmite mesajul de la client la grupul tinta. principalele elemente fiind imaginile si textul. Munca lui e omniprezenta, chiar daca nu realizam cu totii acest lucru.
IDENTITATE VIZUALA

Este primul lucru pe care publicul il remarca la o firma. Logo-ul, cartea de vizita, antetul si toate materialele tiparite pe care le folositi trebuie sa aiba un continut unitar, care sa inspire incredere. Este "vocea" dvs.in afaceri si doriti sa "sune" cat mai bine. Identitatea vizuala face intotdeauna prima impresie, cea care conteaza, si nu este o treaba de amator. Este primul lucru pe care ar trebui sa-l aveti realizat profesional pentru firma dvs. Si este si domeniul meu preferat.

MATERIALE TIPARITE

Acesta e domeniul meu principal de activitate. Lucrez intr-o tipografie ca grafic designer si coordonator computer-to-plate. Am o intelegere completa a procesului de tipar - acesta a fost si este punctul meu forte, inca din copilarie. Cu o experienta de 10 ani in acest domeniu stiu exact unde se pot evita costurile, ce se poate face si ca ar trebui evitat si cum sa directionez procesul de prepress in asa fel incat rezultatul tiparit sa fie identic cu cel de pe ecran.

RECLAMA INDOOR & OUTDOOR

Publicitatea indoor si outdoor face uz de diversele tipuri de afisaj promotional, de la panouri de autostrada la bannere si display-uri stradale, toate orientate spre a   comunica un mesaj publicului. Mesajul acestora trebuie sa fie scurt si eficient intrucat lectura lor se face in cateva secunde. Un design bun va fi remarcat si va ramane in memoria cititorului.

ILUSTRATIE & GRAFICA VECTORIALA

Indiferent ca doriti ilustratie pentru o carte de copii sau scheme de asamblare gen IKEA, pot realiza atat ilustratii artistice cat si servicii vectoriale. Nu conteaza ca aveti nevoie de o ilustratie tehnica, o harta proprie sau fisiere pentru decupare la plotter, va stau la dispozitie cu placere. Contactati-ma si voi fi prompt in a va raspunde.

 

IDEI DE PROMOVARE

Nu toti stim sa comunicam eficient cu publicul. Cand vorbim acestuia despre un brand mesajul trebuie sa fie rapid sau oamenii se vor plictisi. De aceea un slogan trebuie sa vorbeasca in locul dvs si orice ar spune, mesajul lui trebuie sa fie scurt, clar si inteligent. Ofer acest serviciu pentru clienti, pot apela la o retea de persoane creative dispuse oricand la o sesiune de brainstorming.

SUMAR

Daca va grabiti, iata o lista rapida cu ce pot face pentru dvs:

 

Panouri de interior si exterior, bannere, postere, etc.

 

• Materiale tiparite: flyere, pliante, carti, cataloage, rapoarte anuale, reviste, brosuri

 

• Identitate vizuala: logo design, birotica firmei, ghiduri de identitate vizuala

 

• Ilustratie: desene tehnice, grafica vectoriala, grafica de carte si ilustratii diverse

 

• Promovare email: newsletters, bannere web, design web (intrebati)